VVS-arbejde i alle former for ejendomme udføres

Hos Vejby El & VVS A/S udfører vi alle former for VVS-arbejde for kunder i Skive, Vinderup og i yderområderne omkring for eksempel Holstebro og Viborg.

Hvad står VVS for?

VVS står for vand, varme & sanitet. Vi udfører altså alt arbejde vedrørende disse tre områder. Vand og sanitet hænger tit sammen, da dette er alle vandinstallationer, samt armaturer og elementer, som eksempelvis toiletter, afløb og meget mere. Herunder installation af nye armaturer og vandhaner. Under arbejdsområdet varme, kan vi beskrive dette, som energiteknik og -installationer. Det er altså alt fra montering af varm​epumper og gulvvarme, til installation af olie- og gasfyr.

Vi udfører også reparation af eksempelvis vandhaner der drypper, toiletter der løber, samt reparation af større eller mindre rørskader. Det kan hurtigt blive en god forretning at få stoppet den form for vandspild.​

Renovering, modernisering og andet VVS-arbejde udføres

​Vi tilbyder desuden VVS-arbejde nær Skive og Vinderup, i forbindelse med nybyggeri og renovering af:

  • ​Private boliger
  • ​Kontorer, virksomheder
  • ​Beboelsesejendomme
  • ​Alle andre ejendomme

Dertil kommer, at vi udfører kloakarbejde, ligesom vi også tilbyder renovering og etablering af nye badeværelser.

Såfremt vi skal modernisere badeværelser som led i vores VVS-arbejde, kan du vælge, om vi skal levere toilet, bad og vask, eller om du selv ønsker at købe dit sanitet et andet sted, hvorpå vi monterer det på korrekt vis, så det kan holde i mange år.​​

Vi kan kombinere vores arbejde med

El og entrepriser

​Vores arbejde kan enten være som en fagentreprise eller som en hovedentreprise, og i forbindelse med VVS-arbejdet kan vi også tilbyde at udføre el-arbejde.

Vi kan for eksempel trække ledninger og kabler i forbindelse med nybyggeri, ligesom vi kan renovere ældre elinstallationer. Vi kan endvidere installere belysning af enhver art.​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores VVS-arbejde eller entrepriser.

Du kan benytte vores kontaktformular eller e-mail el-vvs@vejby-el-vvs.dk​, men du kan også ringe til os på telefon 97 56 63 66. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du blot vil høre mere om VVS priser eller modtage et uforpligtende tilbud på billig VVS. Skal du have fat i en elektriker, kan du finde telefonnummeret her.

Se Videoen og hør om nogle af de mange opgaver

Vejby EL & VVS A/S Kan hjælpe dig med

​Har du brug for et tilbud eller vores hjælp til en opgave - så udfyld her.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Vejby El & VVS ApS

CVR-nummer: 21752630

​Gadekæret 11A​, 7860 Spøttrup

​Tlf. (El-afdeling): 9756 8040​

Tlf. (VVS-afdeling): 9756 6366​

E-mail: el-vvs@vejby-el-vvs.dk

​Om os

Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst firma. Vejby El & VVS leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af opgaven.

tekniq arbejdsgiverne

Vi er autoriseret VVS-installatør og medlem af Tekniq Arbejdsgiverne. Det sikrer dig et veludført arbejde ved alle udførte opgaver.