Kloakarbejde og TV-inspektion udføres

​Hos Vejby El & VVS A/S udfører vi større og mindre kloakarbejde i Skive, Holstebro & Viborg og omegn, herunder:

  • Etablering af nye kloaksystemer
  • ​Etablering af afløbsledninger
  • ​Reparation og renovering af etablerede kloakker og afløb.
  • TV-inspektion

​Gør-det-selv og kloakarbejde

Der kan være nogle kunder, der har overvejet gør-det-selv kloakarbejde, men det er en rigtig dårlig idé. Der er nemlig rigtig mange regler for kloakering​, og der er desuden også en stor del af kloaksystemet, der er varetaget af offentlig kloakering, og derfor ikke er dit ansvar. 

Din egen stikledning til privatejet bolig, er dog dit eget ansvar, men vi anbefaler stadig at kontakte din kloakmester, da misvedligeholdte kloakker, eller dårligt udført kloakarbejde, kan blive en dyr affære. 

TV-inspektion for en effektiv fejlsøgning

​Ofte kan det være vanskeligt at finde ud af, hvor bruddet, utætheden eller forstoppelsen er, og hvad der er sket. Det kan være, at der er lugtgener eller mistanke om rotteskader, men ingen tydelige tegn på uregelmæssigheder.

​Den form for kloakarbejde kan være kompliceret, men vi kan benytte moderne TV-inspektion, hvor vi leder efter fejlen, hvorpå vi i fællesskab kan tage stilling til den bedste og billigste løsning.

​Visse typer af kloakarbejde kan kræve en større renovering af kloakrør og afløbsledninger, især ved større brud, der kan være opstået på grund af konstruktionsfejl, frost eller rotter. 

Vi benytter naturligvis altid professionelt og moderne udstyr når vi laver TV-inspektion, for at udføre vores kloakarbejde effektivt, hurtigt og korrekt. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Så hvad koster kloakarbejde? Der kan være mange faktorer der spiller ind på kloakarbejde prisen. Vi kan derfor ikke vurdere prisen og et tilbud på kloakarbejdet, før vi kender omfanget og typen af opgaven. 

Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 

97 56 63 66, eller e-mail på el-vvs@vejby-el-vvs.dk,​ eller ved at benytte vores kontaktformular, såfremt du skal have udført kloakarbejde eller TV-inspektion og ønsker et godt tilbud.

Har du alligevel planer om at gå igang med gør det selv-kloakarbejde, på trods af, at vi anbefaler at du lader være, så kontakt altid din lokale kloakmester for at være sikker på regler for kloakering.

Skal du have lavet en TV-inspektion af kloakken?

Så kan du få det hurtig hos os, blot udfyld hvad opgaven går ud på - så sender vi et tilbud retur til dig. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se hvad vi kan