Kloakarbejde og TV-inspektion udføres

​Hos Vejby El & VVS A/S udfører vi større og mindre kloakarbejde i Skive og Vinderup, herunder:

  • Etablering af nye kloaksystemer
  • ​Etablering af afløbsledninger
  • ​Reparation og renovering af etablerede kloakker og afløb.
  • TV-inspektion af kloak og rør

Desuden tilbyder vi også VVS-arbejde og el-arbejde​ i mange afskygninger på Salling og ved Skive, samt i omegnen af Holstebro og Viborg.

​Gør-det-selv og kloakarbejde

Der kan være nogle kunder, der har overvejet gør-det-selv kloakarbejde, men det er en rigtig dårlig idé. Der er nemlig rigtig mange regler for kloakering​, og der er desuden også en stor del af kloaksystemet, der er varetaget af offentlig kloakering, og derfor ikke er dit ansvar. 

Din egen stikledning til privatejet bolig, er dog dit eget ansvar, men vi anbefaler stadig at kontakte din kloakmester, da misvedligeholdte kloakker, eller dårligt udført kloakarbejde, kan blive en dyr affære. 

TV-inspektion er effektiv fejlsøgning

​Ofte kan det være vanskeligt at finde ud af, hvor bruddet, utætheden eller forstoppelsen er, og hvad der er sket. Det kan være, at der er lugtgener eller mistanke om rotteskader, men ingen tydelige tegn på uregelmæssigheder.

​Den form for kloakarbejde kan være kompliceret, men vi kan benytte moderne TV-inspektion af rør, hvor vi leder efter fejlen, hvorpå vi i fællesskab kan tage stilling til den bedste og billigste løsning.

​Visse typer af kloakarbejde kan kræve en større renovering af kloakrør og afløbsledninger, især ved større brud, der kan være opstået på grund af konstruktionsfejl, frost eller rotter.

Vi benytter naturligvis altid professionelt og moderne udstyr når vi laver TV-inspektion af rør og kloak, for at udføre vores kloakarbejde effektivt, hurtigt og korrekt. Kunne du have behov for en inspektion med kloak-TV?

Få et uforpligtende tilbud hos os

​Så hvad koster kloakarbejde? Der kan være mange faktorer der spiller ind på kloakarbejde prisen. Vi kan derfor ikke vurdere prisen og et tilbud på kloakarbejdet, før vi kender omfanget og typen af opgaven.

Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon

97 56 63 66, eller e-mail på el-vvs@vejby-el-vvs.dk,​ eller ved at benytte vores kontaktformular, såfremt du skal have udført kloakarbejde eller TV-inspektion af kloak, og ønsker et godt tilbud.

Har du alligevel planer om at gå igang med gør det selv-kloakarbejde, på trods af, at vi anbefaler at du lader være, så kontakt altid din lokale kloakmester for at være sikker på regler for kloakering.

Husk også at vi er autoriserede VVS-installatører og elektrikere, og kan tilbyde dig et bredt udvalg af services.

Se Videoen og hør om nogle af de mange opgaver

Vejby EL & VVS A/S Kan hjælpe dig med

​Har du brug for et tilbud eller vores hjælp til en opgave - så udfyld her.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Vejby El & VVS ApS

CVR-nummer: 21752630

​Gadekæret 11A​, 7860 Spøttrup

​Tlf. (El-afdeling): 9756 8040​

Tlf. (VVS-afdeling): 9756 6366​

E-mail: el-vvs@vejby-el-vvs.dk

​Om os

Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst firma. Vejby El & VVS leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af opgaven.

tekniq arbejdsgiverne

Vi er autoriseret VVS-installatør og medlem af Tekniq Arbejdsgiverne. Det sikrer dig et veludført arbejde ved alle udførte opgaver.