Nyt badeværelse efter dine ønsker

​Der stilles helt anderledes krav til et nyt badeværelse, end hvad der blev, for ganske få år siden. Tidligere var det fantastisk med et badekar, hvilket var en selvfølge i alle huse og senere blev almindeligt i lejligheder. 

Men i dag er folks ønsker ændret. I dag skal et nyt badeværelse være rummeligt, praktisk, nemt at rengøre og naturligvis miljøvenligt.​

Vi kan renovere et gammelt eller lave et nyt badeværelse

​Hos Vejby El & VVS ved Vinderup, tæt på Skive, kan vi renovere ældre badeværelser eller opføre et nyt badeværelse, uanset om du bor i Skive, Holstebro, Viborg eller omegn. 

Vi kan for eksempel lægge rør om, så det bliver mere praktisk og nemt at gøre rent, og vi kan sætte bruser op samt et miljøvenligt toilet, der sænker vandregningen.

Når vi skal lave et nyt badeværelse, kan vi for eksempel også fjerne det gamle upraktiske badekar, hvis du ønsker mere plads og praktiske badeværelsesmøbler.

Med ombygning eller renovering af badeværelset kan du få ekstra plads til rene håndklæder, ekstra toiletruller, hårtørrere, barbermaskiner, deodoranter og alt muligt andet, som du har brug for, når du er på badeværelset.

Du kan selv købe sanitet

​Du kan vælge selv at købe dit nye sanitet, hvis du ønsker det. Vi kan derefter montere det korrekt, men du kan også bede os om at levere toilet, bad og vask, hvis du foretrækker det, og hvis du mener, at det er nemmere for dig.​

Start renovering eller opbygning af drømme-badeværelset

Kontakt os på telefon 97 56 63 66, skriv til e-mail el-vvs@vejby-el-vvs.dk​ eller benyt vores kontaktformular, hvis du ønsker et godt tilbud på et nyt badeværelse.

Kontakt os gerne på telefon hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Se Videoen og hør om nogle af de mange opgaver

Vejby EL & VVS A/S Kan hjælpe dig med

​Har du brug for et tilbud eller vores hjælp til en opgave - så udfyld her.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Vejby El & VVS ApS

CVR-nummer: 21752630

​Gadekæret 11A​, 7860 Spøttrup

​Tlf. (El-afdeling): 9756 8040​

Tlf. (VVS-afdeling): 9756 6366​

E-mail: el-vvs@vejby-el-vvs.dk

​Om os

Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst firma. Vejby El & VVS leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af opgaven.

tekniq arbejdsgiverne

Vi er autoriseret VVS-installatør og medlem af Tekniq Arbejdsgiverne. Det sikrer dig et veludført arbejde ved alle udførte opgaver.