Autoriseret installatør

Udfører alt i El, VVS og kloakservice  

Elektriker udfører professionelt el-arbejde

Vejby El & VVS A/S er din lokale elektriker i Vinderup ved Skive. Vi tilbyder el-arbejde for private boligejere, virksomheder og landbrug i og omkring Holstebro, Viborg og Salling. Vi har to meget kompetente afdelinger i både København og Midtjylland der har fokus på godt el-arbejde.

Vi kan blandt andet foretage et el-tjek og et el-eftersyn i forbindelse med salg og køb af en ejendom, men også ved et helt nybygget hus står vores elektriker klar.

El-arbejde udført af autoriseret elektriker

Når du bruger din lokale elektriker til el-arbejde, sikrer du, at dine kabler, rør og ledninger bliver trukket ordentligt, og at dine elinstallationer bliver både sikre og korrekte.

Vi kan også sørge for installering af belysning, opsætning af spots og montering af blandt andet lyddæmpere.

Vi kan med andre ord udføre stort set alt el-arbejde, både stort eller småt. De mest gængse opgaver lyder på montering og ophængning af lamper og udskiftning af stikkontakter. 

Desuden tilbyder vi også montering af varmepumpe og meget andet.

Vi er en seriøs og kvalitetsbevidst elektriker, der kan udføre alle tænkelige opgaver inden for el-arbejde i hjemmet, såvel som for industri og erhverv.​

Vores elektrikerfirma har adskillige års erfaring som elektriker og mange kompetencer inden for blandt andet:

  • Belysning
  • Alarmudstyr
  • Telefoni
  • El-automatik

​Kvalitetsarbejde til gode priser

Hos os kan du altid være sikker på at få udført autoriseret el-arbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, ligesom du kan være sikker på, at vi altid overholder alle, aftalte betingelser, priser og leveringstider. Vi er autoriserede el-installatører og VVS-installatører og kan derfor varetage komplicerede opgaver, ligeså vel, som vi kan varetage en hovedentreprise. Tag kontakt til os, for at drøfte priser på el-arbejde og hvad du må udføre selv, af el-arbejde.

Hvad koster el-arbejde?

Hvis du ønsker at høre nærmere om el-arbejde eller priser, så kontakt vores elektriker på telefon: 97 56 80 40 eller benyt vores kontaktformular. Du kan også sende en e-mail til: el-vvs@vejby-el-vvs.dk.

Vi vil efterfølgende sende et godt og uforpligtende tilbud eller arrangere et møde, så vi kan kortlægge dine behov og aftale nærmere omkring din opgave.

Bestil en elektriker til diverse elinstallationer

Udfyld kontaktformularen og beskriv kort hvad der skal laves. Så vender vi retur med et godt tilbud til dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se hvad vi kan