Autoriseret installatør

Udfører alt i El, VVS og kloakservice  

Energirådgivning tilbydes – spar penge på energiforbruget

​Hos Vejby El og VVS A/S kan vi blandt andet hjælpe dig med kyndig energirådgivning. Vi har afdelinger i København og Midtjylland, hvor vi blandt andet har mange kunder fra lokalområdet omkring Vinderup og Skive, samt Holstebro & Viborg. 

Vi har mange års erfaring med energirigtige løsninger, og vi kan helt sikkert også finde en løsning, der passer til dine behov.

Sænk dit forbrug med energioptimering

Vores energirådgivning består blandt andet af et energisyn, og vi hjælper dig med at fastholde dine besparelser fremover. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Tilskud til energibesparelser i din bolig
  • ​Udskiftning af oliefyr
  • ​Viden om varmepumper
  • ​Isolering af boligen

Har du brug for energirådgivning?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan spare penge på dit energiforbrug i boligen, har du brug for kyndig energirådgivning, eller har du nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe. 

Læs også mere om vores el-arbejde her. Vi kan desuden også hjælpe dig med både autoriseret VVS-arbejde og kloakarbejde på Salling og nær Skive.

Kontakt os og få profesionel vejledning

Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 56 63 66, men du er også meget velkommen til at sende din forespørgsel til vores e-mail el-vvs@vejby-el-vvs.dk​ eller benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig. 

Har du brug for energirådgivning?

Det er noget vi ved en hel del om, udfyld formularen og beskriv kort hvad du ønsker skal optimeres, så vender vi retur med et tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se hvad vi kan