Energirådgivning tilbydes – spar penge på energiforbruget

​Hos Vejby El og VVS A/S kan vi blandt andet hjælpe dig med kyndig energirådgivning. Vi har afdelinger i København og Midtjylland, hvor vi blandt andet har mange kunder fra lokalområdet omkring Vinderup og Skive, samt Holstebro & Viborg. 

Vi har mange års erfaring med energirigtige løsninger, og vi kan helt sikkert også finde en løsning, der passer til dine behov.

Sænk dit forbrug med energioptimering

Vores energirådgivning består blandt andet af et energisyn, og vi hjælper dig med at fastholde dine besparelser fremover. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Tilskud til energibesparelser i din bolig
  • ​Udskiftning af oliefyr
  • ​Viden om varmepumper
  • ​Isolering af boligen

Har du brug for energirådgivning?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan spare penge på dit energiforbrug i boligen, har du brug for kyndig energirådgivning, eller har du nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe. 

Læs også mere om vores el-arbejde her. Vi kan desuden også hjælpe dig med både autoriseret VVS-arbejde og kloakarbejde på Salling og nær Skive.

Kontakt os og få profesionel vejledning

Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 56 63 66, men du er også meget velkommen til at sende din forespørgsel til vores e-mail el-vvs@vejby-el-vvs.dk​ eller benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig. 

Kontakt din EL & VVS-installatør for at høre en pris der passer til din opgave

Skal du bruge en dygtig og erfaren el-installatør eller VVS-tekniker, eller har du nogle spørgsmål, der lyder på ”hvad koster en vvs-mand i timen? så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at kontakte vores installatører angående priser på forskellige services.

Du kan enten ringe til vores:

 EL-afdeling på telefon: +45 9756 8040

VVS-afdeling på: +45 9756 6366

Men du kan også skrive til vores e-mail: el-vvs@vejby-el-vvs.dk

når du skal have fat i en el- eller VVS-installatør, hvis du foretrækker det.

Meget mere end bare El og VVS

Selvom vi er autoriserede VVS og el-installatører, og meget erfarne og professionelle på området, kan vi også tilbyde dig meget mere. Vi er blandt andet også kloakmester. Få også kompetent og nyt badeværelse eller andet nybyggeri, hvor vi med fordel kan varetage hovedentreprisen, da vi har flere faggrupper internt i virksomheden.

Send os din opgave

Kontakt os allerede i dag med din opgave. Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage. Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Vejby El & VVS ApS

CVR-nummer: 21752630

​Gadekæret 11A​, 7860 Spøttrup

​Tlf. (El-afdeling): 9756 8040​

Tlf. (VVS-afdeling): 9756 6366​

E-mail: el-vvs@vejby-el-vvs.dk

​Om os

Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst firma. Vejby El & VVS leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af opgaven.

tekniq arbejdsgiverne

Vi er autoriseret VVS-installatør og medlem af Tekniq Arbejdsgiverne. Det sikrer dig et veludført arbejde ved alle udførte opgaver.