Elektriker udfører professionelt el-arbejde

​Vejby El & VVS A/S er din lokale elektriker i Skive, Holstebro, Viborg og omegn, og vi tilbyder el-arbejde for private boligejere, virksomheder og landbrug. Vi har to meget kompetente afdelinger i både København og Midtjylland.

Vi kan blandt andet foretage et el-tjek og et el-eftersyn i forbindelse med salg og køb af en ejendom, men også ved et helt nybygget hus.

​El-arbejde af autoriseret elektriker

​Når du bruger din lokale elektriker til el-arbejde, sikrer du, at dine kabler og ledninger bliver trukket ordentligt, og at dine elinstallationer bliver både sikre og korrekte. 

Vi kan også sørge for installering af belysning, opsætning af spots og montering af blandt andet lysdæmpere.

​Vi kan med andre ord udføre stort set alt el-arbejde, både stort eller småt. 

Vi er med andre ord en seriøs og kvalitetsbevidst elektriker, der kan udføre alle tænkelige opgaver inden for el-arbejde.

​Vi har adskillige års erfaring som elektriker og mange kompetencer inden for blandt andet:

  • Belysning
  • ​Alarmudstyr
  • ​Telefoni
  • ​El-automatik

Kvalitetsarbejde til gode priser

​Hos os kan du altid være sikker på at få udført el-arbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, ligesom du kan være sikker på, at vi altid overholder alle aftalte betingelser, priser og leveringstider. Hvad koster el-arbejde? Tag kontakt til os, for at drøfte priser på el-arbejde og hvad du må udføre selv af el-arbejde.

​Kontakt os og hør mere om vores el-arbejde

Hvis du ønsker at høre nærmere om el-arbejde, så kontakt vores elektriker på telefon 97 56 80 40 eller benyt vores kontaktformular.  Du kan også sende en e-mail til el-vvs@vejby-el-vvs.dk​. Vi vil efterfølgende sende et godt og uforpligtende tilbud eller arrangere et møde, så vi kan aftale nærmere.

Bestil en elektriker til diverse elinstallationer

Udfyld kontaktformularen og beskriv kort hvad der skal laves. Så vender vi retur med et godt tilbud til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se hvad vi kan

VEJBY EL & VVS A/S

Gadekæret 11 A
7860 Spøttrup

CVR: 21752630

EL: 97 56 80 40​

VVS: 97 56 63 66​